Підбираємо одяг для дівчаток

Підбираємо одяг для дівчаток
Батьки маленьких принцес завжди хочуть, щоб їхні діти виглядали бездоганно: красиво і стильно. Але підібрати одяг - та ще задача. Тому в статті ми розберемо найбільш вдалі варіанти для дітей різного віку.

До трьох років

Підбираючи одяг для самих маленьких, потрібно приділити увагу якості матеріалів. Вони повинні бути натуральними і приємними на дотик. Підходить льон, бавовна або, для холодної погоди, фліс.

Найзручніше малятку буде в комбінезонах, але також є безліч суконь. Вони можуть бути прикрашені самим різним декором. Доповнити образ допоможе шапочка або пов'язка, підібрані під колір. Також величезну роль грає і якість пошиття: не повинно бути швів, які натирають і дратують. Навіть якщо це найкрасивіше в світі сукню, але воно погано пошито, краще відмовитися від покупки. 

Такий якісний яскравий наряд не тільки виглядає стильно, але ще і дозволяє дитині відчувати себе комфортно.

Від трьох до шести років

У такому віці вже можна підбирати однакові наряди для мами і доньки. Парна одяг виглядає дуже стильно і ефектно, представлена в широкому асортименті. Це можуть бути спортивні костюми, сарафани або сукні.  

Головне, не перестаратися і не забути про реальний віці вашої дочки. Адже такі комплекти, як правило, роблять дитину старше. А ось правильно підібрана парна одяг навіть допоможе вам побудувати довірчі відносини з дитиною. 

До десяти років

У такому віці діти прагнуть проявити свою унікальність, виробляють свій власний стиль. Тому дуже важливо прислухатися до побажань дитини. Це стосується не тільки типу одягу, а й кольору, крою. Мода змінюється досить швидко, так що орієнтуйтеся ще й на це.

Як правило, в шкільному гардеробі повинні бути сарафани, спідниці, зручні блузки та штани. Стиль при цьому може бути найрізноманітнішим. Також підберіть зручні і красиві джинси, які дитина буде із задоволенням носити. Також повинна бути і практична спортивний одяг на кожен день.

Гардероб повинен бути максимально різноманітним, щоб дівчинка могла самостійно вибирати, що їй надіти сьогодні.

Незважаючи на те, що правила підбору одягу для дівчаток різного віку відрізняються, важливо з дитинства стежити за тим, щоб зовнішній вигляд був охайним і красивим. Привчайте до цього вашої дитини, адже в недалекому майбутньому ваша малеча буде підбирати одяг самостійно.