Основи правильного вибору дитячих джинсів

Основи правильного вибору дитячих джинсів
Дитячі джинси, так само, як і дорослі є незамінною частиною сучасного гардероба малюка. Вони чудово поєднуються з футболками, блейзерамі, лонгсліви і навіть куртками.

Правильний вибір - запорука комфорту дитини

Так як джинси відносяться до сучасних предметів повсякденного одягу, вони повинні максимально забезпечувати його комфортне пересування. В цьому випадку перш за все джинс повинен бути досить еластичним і міцним. Щоб не помилитися з вибором, варто приділити увагу таким характеристикам вироби:

  1. Склад тканини. Хороший і якісний денім складається з чистої бавовни з невеликою кількістю синтетичної нитки, яка і відповідає за міцність і еластичність. Бавовна - це гігієнічний матеріал, який добре пропускає вологу, швидко сохне і не боїться множинних прань.
  2. Якісна фурнітура. Клепки і блискавки на джинсах повинні бути досить міцними і надійними, що дозволить надійно їх зафіксувати на тілі і виконувати при цьому будь-які активні рухи. Також важливо враховувати, що тривалий період експлуатації потребує великої кількості прань.
  3. Рівномірність забарвлення джинса. Якщо мова не йде про моделі з потертостями, то джинси повинні бути пофарбовані симетрично і не линяти після прання.
  4. Особливості крою в залежності від віку дитини. Дитячі джинси, як правило, фіксуються на талії за допомогою гумки, вона повинна бути регульованою, що дозволить уникнути передавлюванні. Дитячі джинси повинні бути вільного крою, щоб не обмежувати руху.

Залежно від сезонності змінюється і вибір забарвлення деніму. Не варто гнатися за модними відтінками, при виборі дитячої моделі основний упор варто зробити на практичність і якість деніму, а естетична привабливість дитячих моделей джинсів буде в будь-якому випадку забезпечена виробником.

Чому приділити увагу при виборі модних джинсів дитині

Щоб зроблена покупка в інтернет-магазині не розчарувала, приділіть увагу таким правилам:

  • вибираючи джинси для дитини віддайте перевагу вільним фасонів, але при цьому не варто брати модель на розмір більше необхідного. Простежте, щоб вибір джинсів для дитини до 5 років відповідав всім вищевказаним критеріям,
  • якщо вибір джинсів відбувається для дитини 5 і більше років, залучіть його до покупки, порадьтеся, покажіть модель. Для дитини це буде приємно відчути свою важливість, а вам дасть можливість позбавити себе від небажаної покупки,
  • перед покупкою обов'язково зніміть мірки з дитини. Не варто покладатися тільки наріст, так як всі дітки, як і дорослі мають різну комплекцію, саме тому всі виробники і надають максимальний перелік характеристик для вибору, щоб річ ідеально села по фігурі.

Правильний вибір і покупка в спеціалізованому магазині дозволить вам насолодитися зовнішнім виглядом вашого чада, а дитині відчувати себе комфортно і затишно в придбаних вами речі.