Як вибрати спортивний костюм для дитини?

Як вибрати спортивний костюм для дитини?
Будучи універсальним предметом дитячого гардеробу, спортивний костюм, який має привабливий дизайн, дозволить як юній принцесі, так і підростаючому джентльменові виглядати бездоганно в будь-якій ситуації. Таке вбрання, в якому гармонійно перегукуються верх і низ, стане в нагоді не тільки для занять спортом, а й для складання образу на прогулянку, зустріч з друзями, і буде незамінний для заміської поїздки. Якщо костюм обраний правильно, перебувати в ньому дитині буде виключно в задоволення.

Ідеальний спортивний костюм для активних хлопців


Коли мова йде про бездоганному костюмі для активних непосид, в першу чергу важливо звернути увагу на те, наскільки сподобався варіант відповідає вимогам безпеки. Вдало скроєний спортивний комплект, в якому дитина зможе уникнути травматизму під час ігор, повинен мати:
 
   • в міру довгі штанини;
 
   • широкі трикотажні манжети на штанин, рукавах;
 
   • якісну, надійно закріплену фурнітуру.
 
Присутність світловідбивних елементів на одязі буде особливо актуальним, якщо дитину чекає заняття спортом в парку або на вулиці, де катається чимало велосипедистів, скейтерів.
 

Комплект для максимально комфорту


Слід врахувати, що натуральний матеріал не особливо хороший для виготовлення спортивних костюмів. Незважаючи на те, що він відмінно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, комплект з натуральних тканин довго висихає, а перебувати в мокрому від поту костюмі будь-якому малюкові досить неприємно. Краще за все звернути увагу на продукцію з поліестеру, який характеризується повітропроникністю і швидким відведенням вологи від тіла. Присутність еластанових ниток в матеріалі дозволяє без клопоту надягати костюм навіть при незначних змінах параметрів фігури.
 

Стильні спортивні костюми по сезону


Сучасні діти вимогливі до одязі не менше дорослих, а тому комплект для активного проведення часу повинен обов'язково мати привабливий дизайн. Примірники для дівчаток прикрашаються виробниками шляхом прикріплення милих деталей на тканину. Вироби для хлопчиків більш лаконічні, але з присутністю принтів, морських мотивів.
 
Вирушаючи за покупками обнов для дитини, важливо купувати речі на різні сезони. Щоб діти відчували зручність, в теплу пору року знадобляться брюки і футболка, а з настанням холодів потрібно буде діставати з полиці в шафі утеплені штани, толстовку з капюшоном.