Як вибрати дитяче зимове взуття

Як вибрати дитяче зимове взуття
Зима є тим часом року, коли забави на свіжому повітрі приносять дітям максимум задоволення. Будучи оточеними пухнастим снігом, юні непосиди захоплюються величезними кучугурами і крижаними гірками, випробувати які прагнуть всі хлопці. Завданням кожного дбайливого батька в зимовий сезон є захист дитячих ніжок від сезонної сльоти, холоду. Важливо правильно підібрати взуття на зиму, щоб дитині було зручно, тепло, а прогулянки на вулиці приносили винятково задоволення.
 

Різновиди зимового взуття для непосид


Завдяки старанням сучасних виробників хлопцям різного віку доступний великий асортимент взуття, призначеного для зимового сезону. Ключовою особливістю такої продукції, незалежно від видової приналежності, є наявність ковзної підошви і матеріал, що не промокається, щоб забезпечити надійний захист дитячих ніг від попадання снігу.
 
Найбільш популярними товарами на зиму із взуттєвого асортименту вважаються такі моделі як:
 
-шкіряні чоботи;
 
-черевики на хутряній підкладці;
 
-сноубутси;
 
-мембранні чобітки;
 
-уггі;
 
-валянки.
 
Поєднання натуральної шкіри з хутряною підкладкою є ідеальним варіантом на зиму для дитини вже змалку. Таке взуття характеризується м'якістю, але водночас міцністю, здатністю добре зберігати тепло, чудово відводять вологу. Завдяки здатності згодом запам'ятовувати індивідуальну форму дитячих ніг, чобітки зі шкіри на хутрі стають надзвичайно зручними для повсякденного носіння.
 
Сноубутси являють собою мікс звичного зимового взуття та гумових чобіт. З огляду на те, що підошва в них виготовляється з гуми або поліуретану, вони стійкі до бруду, сльоти. Верх сноубутсів завжди виконаний з непромокального текстилю, що робить їх відповідним варіантом для виходу на вулицю, коли за вікном йде дощ, сніг. Усередині вони утеплені вовняною підкладкою, що дозволяє уникнути промерзання ніг навіть у сильний мороз.
 
Мембранні чоботи, створені з особливого пористого матеріалу, є легким взуттям, здатним відмінно зберігати тепло всередині, дозволяючи дитячим ногам «дихати». Універсальні чобітки з мембрани, які чудово підходять активним непосидам, можна сміливо носити в будь-яку погоду з кінця осені до початку весни.
 
Будучи споконвічно російським взуттям, валянки на сьогоднішній день стали більш модернізованими на вигляд. Основу, як і раніше, становить повсть, але додатково вони утеплені підкладкою з вовни. Також їх підошва стала твердою, знайшовши властивість непромокання.
 
Заморські уггі здатні порадувати малюків барвистим дизайном, забезпечивши ніжкам тепло навіть у сильний мороз. Однак вони не підходять для піших прогулянок у сльоту.
 

Основні вимоги до дитячого взуття на зиму


Щоб під час ходьби на вулиці дитині було максимально зручно і тепло, взуття слід підбирати, орієнтуючись на ключові моменти.
 
-Обнови мають бути обрані за розміром дитячої ніжки, але мати невеликий запас вільного місця.
 
-Оптимальним матеріалом верху може бути як шкіра, і сучасний синтетичний текстиль.
 
-Устілки повинні витягуватися для просушування за необхідності.
 
-Гнучка, міцна підошва є ідеальним варіантом, коли йдеться про дитяче взуття на зиму.
 
-Застібка-блискавка буде доречна в обновах старшим дітям, тоді як малюкам потрібне взуття на липучках.
 
Віддавати перевагу краще товарам відомих виробників, адже вони прикладають максимум зусиль, щоб взуття повністю відповідало сучасним стандартам. Сертифікат якості стане додатковим моментом для підтвердження правильності вибору.