Як вибрати дитячий комбінезон на зиму?

Як вибрати дитячий комбінезон на зиму?
Подібний одяг сьогодні залишається одним із самих популярних рішень серед батьків, охочих забезпечити своїх дітей найкращими речами. Широкий асортимент моделей дозволяє врахувати будь-які побажання і в підсумку знайти комбінезон за віком, темпераментом і зростання малюка. Для тих дітей, які ще не вміють самостійно пересуватися, найкраще підходить комбінезон-конвертне має окремих штанин. Для його виготовлення застосовується наповнювач на основі натуральних матеріалів, включаючи пух або овчину.

Якщо ж дитина, за припущенням батьків, почне ходити в зимовий сезон, то кращим вибором для такої дитини стане трансформер. Такий комбінезон відрізняється тим, що його нижня частина кріпиться з використанням ґудзиків та інших застібок, що дозволяє отримати замість мішкового простору звичні штанини. В ході вибору батькам слід звернути увагу на якість і кількість застібок, а також обов'язково врахувати, що останні повинні забезпечуватися клапаном. В іншому випадку зберігається небезпека того, що малюк буде відчувати дискомфорт через продувають з'єднання вітру.

КОМБІНЕЗОН ДЛЯ НАЙМЕНШИХ

Поки дитині складно вказати батькам на зайву температуру або наявність ознобу, слід постаратися самостійно знайти для нього відповідний утеплювач. Його завдання полягає в тому, щоб не зігрівати, а зберігати тепло, вироблене будь-яким живим організмом. Як традиційний утеплювача, який використовується для дитини, можна назвати хутро, пух або ватин. Але натуральні утеплювачі, за винятком овчини, здатні викликати алергічну реакцію.

Овчина залишається максимально теплим матеріалом, який в той же час характеризується надмірною вагою через свою товщини. При виборі такого комбінезона слід розуміти, що маса дитини в ньому збільшується на півтора кілограма в середньому, що ви і самі зможете відчути. Коли малюк почне ходити самостійно, в такому комбінезоні він буде відчувати певний дискомфорт, залишаючись неповоротким. У підсумку він швидко втомиться і буде вередувати, що пов'язано з дуже високими навантаженнями при русі в овчині.

В ході покупки приділіть увагу тому, щоб підстібка можна було відстебнути. Утеплювач не так швидко брудниться, а процедура прання може призвести до втрати початкового вигляду. Тому краще використовувати хімічну чистку, яку виробляють раз в сезон. Популярними серед покупців стають і синтетичні матеріали, включаючи:

  • тінсулейт;
  • тек-поліфілл;
  • холлофайбер.

Їх відмінна риса полягає в невеликій масі, а також здатності зберігати теплову енергію і віддавати її назад тілу. Батьки повинні усвідомлювати, що сьогодні використовувати щільний синтепон є не кращим вибором, особливо якщо мова йде про вироби китайських виробників. Подібний варіант слід відхилити, оскільки нескладно знайти більш підходяще рішення.

КОМБІНЕЗОН МАЛЮКОВІ ВІД 1 ДО 3 РОКІВ

Для діток в даній категорії можна знайти відразу кілька цікавих варіантів. При виборі слід враховувати, що наряд повинен володіти стійкістю перед поривами вітру, а також легко відпираються і не накопичувати рідину. Під час активної гри малюк може спітніти, тому буде дуже важливо, щоб рідина швидко відводилася від тіла і покидала межі комбінезона.

Основний вибір буде лежати між роздільним і злитим комбінезоном. Тут на допомогу прийде характер дитини. Злитий комбінезон відмінно підійде для малюка в 1-2 рочки, забезпечуючи для нього хороший захист від вітру або снігу, який не буде забиватися в штанини або під рукава.

Перехід на роздільний комплект дозволяє отримати додаткову свободу рухів. Верхній одяг можна зняти, що особливо важливо на прийомах у лікаря або в теплому приміщенні торгового центру. Також роздільний комплект може мати систему зростання, при якій виріб здатний змінювати поточні розміри штанин завдяки підшитий тканини, що значно полегшує носіння комплекту протягом пари сезонів, економлячи кошти батьків.

Дуже уважно потрібно вивчити і те, в якому стані знаходиться зовнішня тканина. Саме з її допомогою ми отримуємо ту високу захист від впливу вітру або бруду, яка потрібна для малюка. Виробники зазвичай користуються складами, які відрізняються високою герметичністю і мають спеціальне просочення, що не дозволяє рідини проникнути всередину. Якщо комбінезон має додаткові вставки на ліктях і колінах, це буде додатковим плюсом, так як суглоби найчастіше страждають під час маленьких невдач малюків, які часто втрачають рівновагу.

Якщо вирішено використовувати високотехнологічні речі, слід правильно підібрати і нижній одяг. В якості останньої виступає термобілизна з мериноса, а також флісова чумарці. При покупці обов'язково вивчаємо етикетку або ярличок одягу. Справа в тому, що практично всі існуючі комбінезони припускають особливий режим прання, який дозволить зберегти в початковому положенні пух, мембрану і інші матеріали. Також при догляді може знадобитися особливий режим сушіння, який є не в кожної пральній машині.

ГОТУЄМО ЗИМОВИЙ КОМБІНЕЗОН ДО ПРОДАЖУ

Згодом малюк обов'язково виросте зі своєї старої одягу, тому батьки можуть сміливо продати речі, які вже стали маленькими для їх чада. Для цього слід забезпечити ретельний догляд протягом усього періоду використання одягу, а також випрати комбінезон безпосередньо перед продажем. Не слід вдаватися в цитування рекламних проспектів під час опису вашого лота. Краще відштовхуватися від тих переваг, якими володіє саме ваше виріб, включаючи:

  • якість тканини;
  • стан утеплювача;
  • наявність капюшона;
  • подвійні манжети.

Також слід повторно зняти мірки, оскільки виріб могло збільшитися в розмірах або сісти після прання. Фотографії краще підготувати власні, а не брати їх з сайтів. Необхідно вказати, як часто і чому саме прали одяг, а також доповнити опис інформацією про потертостях, в'їдаються плями або порізах, якщо такі є.