Як вибрати дитячі рукавички та рукавички

Як вибрати дитячі рукавички та рукавички
Настання холодів не зможе завадити активним прогулянкам на свіжому повітрі, якщо юний непосида має в шафі пару затишних рукавичок або сучасних рукавичок. Ліпити сніговика або грати в сніжки вдасться без ризику промочити руки тільки в тому випадку, якщо одяг для дитячих долонь буде максимально якісним.

Основні переваги рукавичок і рукавичок

У зимовий період погода відрізняється непередбачуваністю, тому протягом холодного сезону може спостерігатися як сильний мороз, так і раптова відлига. Якщо в шафі є пара рукавичок або рукавичок, дитина буде підготовлена ​​до будь-яких погодних умов. При цьому краще мати в запасі два види такого незамінного «одягу» для рук, адже кожна модифікація забезпечує комфорт по-своєму.
 
1. Рукавички – у таких виробах пальці, що знаходяться окремо один від одного, можуть злегка промерзати, тому аксесуар підходить для носіння в погоду, коли мороз не надто сильний. Виготовлені з різнокольорової пряжі, мембранної тканини, яка не схильна до промокання або флісу, вони здатні подарувати крихті свободу рухів.
 
2. Рукавиці - чудове збереження тепла всередині виробів забезпечується за рахунок того, що чотири пальці знаходяться поруч, а не окремо. Вироби, виконані із застосуванням натуральної чи синтетичної пряжі, чудово підійдуть для доповнення ансамблю на кожен день. Тоді як у рукавичках, створених на базі сучасних високотехнологічних матеріалів, краще хизуватися, коли заплановані рухливі забави на вулиці.
 
Також виробники радують дбайливих батьків рукавичками для найменших, випускаючи моделі, в яких всі пальці будуть разом. Крім того, що їх вдасться легко надіти з першого разу, вироби чудово зігріють ручки улюбленого малюка, забезпечивши відчуття максимального комфорту.

Грамотний підхід до підбору обнов для зігрівання рук

Визначившись із бажаною моделлю одягу для дитячих ручок, дбайливим батькам слід обов'язково зрозуміти, який розмір такого важливого предмета ансамблю буде найбільш підходящим для дитини. Потрібно взяти сантиметрову стрічку та акуратно виміряти руку малюка. Стрічка повинна розміститися між великим та вказівним пальцями дитячої долоні. Потім її слід обернути навколо руки по найширшій частині.
 
Отримавши достовірні відомості, потрібно співвіднести їх з показниками параметрів та віку дитини для підбору пари обнов:
 
 • 0-6 місяців - рпрпр (обхват долоні 10 см);
 
 • до 12 місяців – міжнародний розмір буде 0 (при обхваті 11 см);
 
 • від року до двох років – слід шукати вироби у розмірі 1 (дані охоплення 12 см);
 
 • 2-3 роки – відповідним стане розмір 2 (обхват долоні 13 см);
 
 • 4-6 років – ідеально відповідатиме розміру 3 (показники обхвату 14 см);
 
 • 7-8 років – слід звернути увагу на розмір 4 (обхват налічує 15 см);
 
 • 9-10 років – комфортна посадка буде за розміром 5 (долоня в обхваті досягає 16 см);
 
 • 11-12 років – знадобиться розмір 6 (дані долоні 17 см).
 
Також слід вирішити, з якого саме матеріалу мають бути зроблені нові рукавички або рукавиці. У класичному варіанті такі вироби виготовляються із вовни, але крім цього полотна можуть бути використані:
 
 • хутро (придатні для доповнення ансамблю на суху погоду);
 
 • синтетика (має властивість захисту від холоду, вологи);
 
 • фліс (характеризується здатністю добре зберігати тепло, дозволяючи рукам «дихати»);
 
 • шкіряний матеріал (мають гарний вигляд, чудово доповнюючи ошатний верхній одяг);
 
 • замша (наявність натурального хутра всередині робить вироби надзвичайно теплими).
 
Нерідко застосовуються комбіновані тканини для пошиття дитячих рукавиць. Вироби виходять стійкими до зношування, але не підходять для контакту зі снігом через швидке промокання. Тому на ту чи іншу погоду і всілякі приводи краще мати в запасі кілька пар рукавичок, створених з різних матеріалів.