Як вибрати дитячі рукавички і рукавиці

Як вибрати дитячі рукавички і рукавиці
Для більшості батьків настання холодів & ndash; це істотне скорочення прогулянок на свіжому повітрі і максимум домашніх посиденьок. 

Насправді ж, правильно підібраний гардероб & ndash; це більше здоров'я, хороший апетит і багато позитивних емоцій. Це стосується і рукавиць з рукавичками. Якщо правильно підійти до їх вибору, то це буде сприяти активному дозвіллю і тривалого перебування на вулиці.

Як правильно вибрати зимові аксесуари

Зима & ndash; це непередбачуваний період часу, коли одночасно потрібно враховувати безліч чинників. Сьогодні магазини пропонують величезний асортимент, але як знайти дійсно гідний товар необхідно розібратися.

  1. Рукавички & ndash; це виріб, який може бути виконано з пряжі, мембранної тканини або флісу. Кожен з цих варіантів має свої переваги і гідності. Фліс & ndash; це хороший варіант для осені. Пряжа & ndash; підійде для міжсезонного періоду, а ось взимку краще вибрати мембранний варіант.
  2. Рукавиці & ndash; основна перевага цього аксесуара, що 4 пальця знаходяться разом, а це значить їм тепліше. Матеріали для їх пошиття можуть бути використані абсолютно ті ж, а ось комфортне перебування в них залежить від правильно підібраного розміру.

Як правило, для дітей найчастіше вибирають рукавиці, в них тепліше, зручніше, та й швидкість одягання набагато вище. Але і тут слід розуміти, що від правильно обраного розміру, будуть залежати комфортні відчуття вашої дитини.

Як правильно виміряти руку для підбору рукавиць

Щоб рукавиці правильно сиділи на руці дитини і забезпечували необхідне тепло, слід обов'язково приміряти їх на руку перед покупкою. Але, більшість батьків погодяться з тим, що далеко не всі діти люблять шопінг і деяким доводиться робити покупку самостійно.

Щоб правильно підібрати розмір необхідно обчислити такі параметри: обхват долоні і вік дитини. Знаючи їх, можна визначити необхідний розмір, використовуючи таблицю розмірів від виробника.

Яким матеріалами віддати перевагу

Щоб бути впевненими і спокійними за комфорт дитини, необхідно ознайомитися з основними перевагами і недоліками матеріалів для пошиття рукавичок і рукавиць.

  1. Шерсть & ndash; це теплий і м'який матеріал, який забезпечує тепло і комфорт. Такі вироби м'які, красиві і в той же час добре утримують тепло. Але при цьому варто враховувати і їхні недоліки:

- швидко промокають,
- після прання або сушіння можуть деформуватися, а саме зменшитися в розмірах,
- шерсть може викликати роздратування на шкірі дитини.

Висновок: відмінний варіант для прохолодної погоди, але не для гри

  1. Хутро & ndash; це, безумовно, дуже красиво, модно і стильно. Але якщо його розглядати з практичною боку для дітей, то дуже незручний варіант, особливо для контакту з водою або снігом.

  2. Синтетика & ndash; для більшості батьків питання натуральності є принциповою характеристикою при виборі. Але тут варто відзначити, що сучасні матеріали і технології здатні дивувати і радувати своєю якістю. Сучасні синтетичні матеріали: мембрана, поліестер, поліамід прекрасно захищають від холоду, вологи і стійкі до забруднень. & Nbsp;

Висновок: Рукавиці з синтетичних матеріалів & ndash; це відмінний прогулянковий варіант в зимовий період часу.

  1. Замша або шкіра. Такий варіант можна не часто зустріти в дитячих магазинах, але індивідуальні замовлення ніхто не забороняв. Замша для рукавичок не надто практичний варіант, та й тепло зберігають не так як би того хотілося, але в ситуації, коли потрібно виглядати красиво, цілком прийнятно.

  2. Комбінований варіант & ndash; це вдале поєднання синтетичних матеріалів і натуральної пряжі. Такі рукавиці добре виглядають на руці, досить теплі, але для ігор зі снігом не підходять.

Як варіант, щоб забезпечити дитині максимальний комфорт за будь-яких погодних умовах, необхідно купити кілька пар з різними характеристиками.