Як вибрати рюкзак для дитини?

Як вибрати рюкзак для дитини?
Рюкзаки давно вже полюбили як дорослі, так і діти, адже в них можна взяти все необхідне, а руки залишаться вільними, навантаження буде рівномірно розподілене по спині. Всі ці моменти сприяють максимальному ступеню зручності. Сам рюкзак здатний добре вписатися як в умови мегаполісу, так і знадобиться в поїздках. Особливим різновидом рюкзаків є екземпляри для школярів, які принесуть чимало користі, якщо буде обрано правильно.

Різноманітність асортименту для носіння шкільного приладдя

Сучасним школярам є чимало видів товарної продукції для розміщення в них усіх необхідних підручників. Різноманітність екземплярів представлена ​​такими моделями як:
 
- ранець (місткий виріб із спеціально передбаченими лямками для носіння за спиною має жорсткий корпус, безпечний для постави, через це ідеальний для дітей молодшої ланки);
 
- портфель (маючи подібність за формою з ранцем, місткий товар оснащений лише ручкою для розміщення в руці);
 
- рюкзак (стильні вироби припадуть до смаку старшим школярам через різноманіття форм, кольорів);
 
- сумка (має підвищений попит серед підлітків через модне оформлення, але поступається за практичністю попереднім варіантам товарів).
 
На думку лікарів, дитині будь-якої вікової групи найбільше підходить саме ранець, що має ортопедичну спинку, або якісно виконаний рюкзак.

Основні нюанси вибору оновлень для школяра

Щоб не помилитися при покупці нового портфеля, портфеля або рюкзака, дбайливим батькам слід бути обізнаними про основні параметри, на які потрібно звертати увагу в першу чергу.
 
Вага порожнього виробу – незалежно від віку дитини бажано, щоб поновлення в порожньому вигляді важила якнайменше.
 
Оптимальність розміру – старшокласникам підійдуть товари, що досягають близько 38 см у висоту та 18 см у глибину, тоді як для дітей молодшого та середнього шкільного віку важливо лише стежити, щоб верх не впирався у потиличну частину голови.
 
Правильна форма – корпус повинен бути таким, який не дозволить зошитам, розміщеним усередині, пом'ятися.
 
Ортопедична спинка – задня частина зі вставками, що повторюють анатомічні вигини спини, має бути досить щільною.
 
Матеріал виробу – сучасний якісний нейлон стане чудовим вибором, коли йдеться про покриття будь-якої моделі.
 
Особливості лямок - в ширину вони повинні досягати 5 см і мати м'які подушечки.
 
Присутність додаткових кишень – безліч відсіків для розміщення різних предметів та наявність бічної кишені для пляшки з водою є обов'язковими вимогами до будь-яких типів рюкзаків.
 
Зовнішній вигляд повинен обов'язково радувати око дитини, яка буде власником виробу. Однак батькам слід подбати про те, щоб обнову було оснащено світловідбиваючими елементами, здатними внести відчутний внесок у безпеку улюбленого чада на дорозі.

Найкращі колекції 2020 – 2021 відомих брендів

Серед виробників світового рівня, що володіють бездоганною репутацією та випускають рюкзаки гідної якості, особливо вирізняються такі бренди як Molo, Jeune Premier, Pick&Pack. Також заслуженою популярністю користуються цікаві моделі дитячих наплічників від Mini Rodini, Trunki, Little Marc Jacobs, Karl Lagerfeld Kids.
 
Товари цих брендів мають анатомічно правильну форму, стильний дизайн і мають бездоганні товарні характеристики. Вони зносостійкі, тому стануть у пригоді школяру на кілька років.