Як вибрати комбінезон для дитини?

Як вибрати комбінезон для дитини?
Кожен батько прагне до того, щоб оточити свою дитину тільки самими якісними виробами, які забезпечать для нього високий рівень комфорту і безпеки. Різноманітність одягу дозволяє батькам врахувати тенденції моди, тому кожен малюк сьогодні виглядає по-різному в своїх нарядах. Функціональність одягу також залишається важливим критерієм для вибору. В цьому відношенні відмінним вибором можна назвати комбінезон, який зберігає тепло, а також забезпечує свободу рухів для малюка. У магазинах можна знайти одяг цього типу на будь-який смак.

Епоха трансформерів. Кожен окремий комбінезон має свої особливості, які потрібно враховувати при покупці. Так, трансформери зазвичай створюють з використанням синтетики, а для підстьобування вибирають овчинку. Додаткові елементи декору представлені множинними замочками, які допомагають перетворити комбінезон в конверт, не менше зручний для дитини. Замочки дозволяють продовжити термін експлуатації такого комбінезона. Регулюючи довжину рукавів і штанин, можна збільшити або зменшити виріб на 8-10 см в середньому. В результаті один комбінезон можна використовувати протягом півтора років в роки, коли дитина показує найзначніший приріст в довжині і масі.

При покупці подібних моделей важливо пам'ятати про те, що трансформер підходить далеко не всім батькам. Постійно змінювати положення замків подобається не всім, та й наявність підстьобування призводить до того, що річ здається більш громіздкою, ніж вона є насправді. Тому багато покупців зупиняють свій вибір на комбінезоні з більш якісним утеплювачем. Якщо говорити про функціональні конвертах, які також залишаються актуальними, то сьогодні краще використовувати вироби з овчини, які дуже легко переробити в ковдру, вистеливши їм дно коляски. Якщо подібний конвертик використовується разом з комбінезоном, то останній повинен бути максимально легким. В іншому випадку виникає ризик того, що малюк встигне запариться. Матусям має бути відомо про це перед тим, як відправитися на прогулянку.

Малюки завжди намагаються викрутитися, заважаючи упакувати себе в незрозумілу річ у вигляді барвистого комбінезона. В цьому випадку виріб з єдиною блискавкою дозволить заощадити час і сили. До того ж таке просте рішення має більш привабливий вигляд.

НА ЩО ЗВЕРНУТИ УВАГУ ПРИ ПОКУПЦІ КОМБІНЕЗОНА?

Дівчата до трьох років зазвичай використовують саме комбінезони. Коли ж настає час віддавати дитину в дитсадок, то місцеві працівники просять перейти на роздільне одяг, щоб можна було одягати малюків поетапно. Якщо ж малюка відразу одягнути в верхній наряд, це може привести до запітніння, що особливо небезпечно в такому юному віці. З цієї причини оптимальним вибором для дитини, який вже вирушив в садок, стає комплект. Комбінезон потрібно залишити для активної гри на свіжому повітрі або спуску з гірки, оскільки злитий наряд є більш легким, теплим і зручним.

Також подібний варіант воліють малюки, які переміщаються в памперсах. Мамі не доводиться думати про те, що дитині захочеться в туалет, коли вони знаходяться на прогулянці далеко від будинку. Головною рекомендацій буде те, щоб відразу відмовитися від придбання даного пуховика для малюка, особливо якщо мова йде про довгих моделях одягу. В першу чергу, таке вбрання буде створювати дискомфорт. По-друге, його складно використовувати з дутими штанцями, а спільно з джинсами таке вбрання не впорається із завданнями по теплоізоляції.

Також при покупці не слід забувати, що зимовий одяг не повинна промокати або швидко зношуватися. Забезпечити такі якості можуть тільки ті речі, при створенні яких використовувалася мембранна тканина. Звичайно, за якість доводиться платити більше, але в даному випадку результат варто витрат - виріб після покупки не буде продуватися або промокати. Такий ефект можна отримати тільки завдяки речам на мембрані. Слід вивчити ринок одягу на мембрані більш ретельно, щоб знайти альтернативу закордонним брендам в нашій країні. Щоб виключити накопичення снігу під штанинами або рукавами, слід упевнитися в наявності гумок.

Ще однією проблемою, з якою стикаються батьки, є оголення частин тіла під час активної гри. Для того щоб виключити подібну небезпеку, що веде до застуді, слід скористатися комбінезонами з штрипками з силікону. Якщо комбінезон виготовлявся для умов зими в середньоєвропейському регіоні, то додатково слід замовити поддевку з флісу, яка виключить замерзання навіть в умовах холодної російської зими. Крім штрипок і гумок, слід приділити увагу світловіддзеркалюючим елементам, які допоможуть не втратити малюка з поля зору в сутінках. Блискавка повинна бути доповнена спеціальним трикутником, який позбавить малюка від ризику затиснути підборіддя. Капюшон є важливим елементом наряду для дитини. Кращим вибором залишаються ті вироби, в яких капюшон можна відрегулювати.

Популярним вибором серед мам є дитячий одяг на пуху. Але проблеми такого наряду можуть проявитися вже після першого прання, так як пух осідає і перетворюється в грудки, які не виконують своє основне призначення. У підсумку доводиться власноруч приводити наряд в порядок, що дуже втомлює і не дає бажаного результату, а хімчистка відрізняється високою вартістю.

Іншим мінусом подібного наряду є те, що часом з нього пробиваються пір'я, які доводиться постійно висмикувати, а це неодмінно призводить до зниження якості теплоізоляції. Експерти нагадують, що для прання подібних комбінезонів слід користуватися спеціальними порошками, а при машинному догляді використовують кульки, які не дають утворюватися грудки. Проте, найкращим вибором виступають штучні матеріали, включаючи ізософт або термофінн. Їх застосування дозволяє захистити дитину від низької температури, а також полегшити догляд за одягом.

ОДИН ДОБРЕ, А ДВА КРАЩЕ

Після завершення зимового сезону батьки стикаються з не менш складною проблемою. Майданчики, на які так і тягне дітей, втомлених від перебування в чотирьох стінах взимку, потопають в сльоти, тому після короткої прогулянки дитина повертається додому зі слідами вуличної погоди на одязі. У підсумку доводиться купувати відразу два комбінезона, щоб забезпечити для малюка достатній комфорт.

Корисною порадою в даному випадку може стати використання одягу в темних тонах, на якій менш помітні маленькі цяточки бруду. Ще один нюанс полягає в використанні одного комплекту з додатковими штанцями, оскільки нижня частина наряду зазвичай брудниться швидше, ніж верх.